De uitreiking

De DDMA Customer Data Awards worden dit jaar via twee evenementen uitgreikt. Een speciale Digital Talk op 12 november. En de uitreiking tijdens DDMA NEXT op 28 november. Op deze pagina vind je meer informatie en kun je je voor beiden registreren.

De Digital Talk

Neem op 12 november plaats in je comfortabele woonkamer of je vertrouwde werkplek en zie hoe de genomineerden van de Customer Data Awards hun cases uitgebreid toelichten tijdens deze wervelende Digital Talk. De genomineerden presenteren hun baanbrekende strategie├źn en data-oplossingen en gaan daarbij echt de diepte in. Je krijgt de unieke kans om hun successen van dichtbij te ervaren, met concrete tips voor je eigen data-praktijk.

Dit online evenement op 12 november van 10:30 tot 12:30 uur is een ware goudmijn voor iedere dataspecialist die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van data ten behoeve van marketing. Leer van de besten in het vak en ontdek welke innovatieve benaderingen zij hebben gebruikt om uitzonderlijke resultaten te behalen. Schrijf je dus direct in.

Gratis aanmelden

 

De uitreiking op DDMA Next

Na de talkshow stijgt de spanning nog verder in de aanloop naar DDMA Next op 28 november. Dit live congres staat in teken van de toekomst van data-driven marketing en is daarmee de ideale plek om de winnaars van de DDMA Customer Data Awards bekend te maken en de awards uit te reiken.

Als bezoeker val je bovendien met je neus in de boter, want naast de uitreiking, kun je genieten van de gebruikelijke programmering op DDMA Next. Het belooft een buitengewone dag te worden vol inspiratie, kennis en visie. Tickets voor DDMA Next zijn binnenkort verkrijgbaar.

Naar DDMA Next